Hobby 515 UHK De Luxe, 2018 modell og totalvekt 1600kg. Familievogn, turvogn og kan brukes hele året rundt. 

  • Antall sengeplasser:  7/8 ( 4 voksne og 3/4 barn )
  • Totallengde (cm):  7.53 (u/drage: 6.33)
  • Bredde (cm):  2.30
  • Utvendig høyde(cm):  2.60 (ståhøyde: 1.95)
  • Totalvekt:  1 600 kg (egenvekt: 1460 kg)
  • Mål sittegruppe/dobbeltseng (cm):  2.04 x 1.59
  • Mål senkeseng (cm):  1.94 x 1.27
  • Mål køyeseng i barnas avdeling (cm):  2 * 1.86 x 71
  • Mål sittegruppe/dobbeltseng i barnas avdeling (cm):  1.81 x 71

Den nye Hobby De Luxe 515 UHK er en av de fem familiemodellene i den nye årgangen. Passer perfekt til stor familie.

Den har et helt nytt oppsett med et barnerom på forsiden og en sittegruppe med senkeseng over. Bruk av senkeseng i en campingvogn er helt ny hos Hobby. Og første inntrykket er ganske vellykket, sammenlignet med andre vogner med samme løsning.

Når man står i døren, er det første du legger merke til at skapene er mindre enn normalt. En nærmere titt åpenbart senkesengen oppe i taket.

Sittegruppen ser ut til å være i normal størrelse. Hobby har valgt å la bakerste skapene fast festet, men i samme størrelse og høyde som de under sengen.  Den nye interiøret kaller Hobby for “Olmo Pavarotti / Beige” og den nye polster heter”Patch”.

Kjøkken areal er uendret. Bordplaten har blitt lysere og marmor utseendet har endret seg litt, kjøleskapsdøren har ny utseende også.

Kjøleskapet er den velkjente 150 l modellen fra Dometic. Dennye fronten heter “Fashion Gray” og er tilgjengelig i alle syv 2018-serien.

Toalettrommet er på samme side som ute dør sammen med TV-hylle til TV som kan henges opp eller kan settes opp på plate.

Barnas seksjon med 2 køyesenger og sittegruppen er den velkjente Hobby-utgaven med mulighet for sitteplasser i sittegruppen. Bordet i sittegruppen har en god størrelse og det er mangeåpne hyller til barnas klær og leketøy.

Når du ser i sittegruppen, har Hobby en enkel og praktisk måte å gjøre bredden større.

Senkeseng har flere små detaljer. For eksempel, når den er senket ned, har du tilgang til skap og hylle over bakruten.  Låssystemet til heisen er enkelt å betjene. Låsmekanismen frigjøres / låses med den store knappen under løftehåndtaket, som også festes til stigen når du går i seng. Stroppene skal holde to sikkerhetsnett.

Interiør varierer fra vogn til vogn!

Lukk meny